Over ons

Toen ik in 2008 met de poppenhuis hobby kennis maakte kon ik niet voorzien hoe dit mijn dagelijks leven zou gaan beïnvloeden. Naar een paar jaar te hebben meegedraaid in de winkel nam ik in 2013 de winkel ‘In het Poppenhuis’ over.

Met ontzettend veel plezier ontvang ik hier mijn klanten en gelukkig komen ze steeds vaker terug. Ook ben ik blij met een toenemend aantal klanten uit het hele land, maar ook uit het buitenland.

De volgende stap die ik samen met mijn man genomen heb is het ontwikkelen van onze eigen lijn miniaturen onder het merk ‘IRIGINALS’. Uit opmerkingen van klanten bleek dat er behoefte is aan nieuwe dingen. Meubeltjes die niet zomaar overal verkrijgbaar zijn. Hiervoor kijken we naar ‘originelen’ zoals ze misschien wel bij u in de kamer of keuken staan. Hiervan maken we dan ‘IRIGINALS’ en stellen deze voor u beschikbaar om zelf in elkaar te zetten, naar wens te schilderen, en natuurlijk geheel naar eigen smaak zelf verder aan te kleden.

Want iedereen heeft zijn, of haar, eigen stijl. IRIGINALS bieden u de de voldoening om zelf meubeltjes te monteren gecombineerd met het genoegen om er uw eigen ‘original’ van te maken.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met onze producten.Regelmatig zullen wij nieuwe  miniaturen toevoegen, en u hiervan op de hoogte houden.

Als u zich wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief klik dan hier: